Choď na obsah Choď na menu
 


Novely

Príspevky

15. 4. 2020

The Legendary Master's Wife

/ Rubrika: Novely / Komentáre: 0

Autor: 

Rok: 2013

Kapitoly: 713 + 18 extras

You XiaMo sa po explózii prebudí v svete, ktorý je úplne iný ako ten z ktorého pochádza. Nielen že sa prebudil v tele, ktoré mu nepatrí ale tiež sa stal skúšobným učeníkom v TianXin sekte. Avšak telo ,ktoré teraz okupuje nemá veľký potenciál. Hneď ako si musí zvyknúť na svoju novú situáciu, dopočuje sa zlé správy . A to ,že ak po pol roku nedokáže mať dobré výsledky vo výrobe liekov bude zo sekty vykázaný.

Kým sa XiaMo zo všetkých síl snaží prežiť v tomto novom svete stretáva Ling Xiao a k jeho zhrozeniu sa dozvedá ,že záujem, ktorý k nemu Ling Xiao má nie je čiste z dlhej chvíle ,ale že tento záujem je naopak romantický. A aby toho  nebolo málo Ling Xiao nie je tým kým sa navonok zdá byť.

 
Celý príspevok

15. 4. 2020

The Scum Villain’s Self-Saving System

/ Rubrika: Novely / Komentáre: 0

Autor:  

Rok: 2015

Kapitoly: 81 + 20 extras

Shen Yuan je reinkarnovaný ako mladý muž a chrapúňsky zloduch Shen Qingqiu, ktorý je predurčený k záhube. Ale treba vedieť, že pôvodný Qingqiu bol narezaný hlavným hrdinom na ľudskú palicu. Shen Yuan sa rozhodne, že osud pôvodného zloducha zmení a zo všetkých síl sa snaží napraviť vzťah s hlavným hrdinom (Luo Binghe). 

Ale Shen Yuan nevie, čo sa zvrtlo a teraz všetky romantické opletačky, ktoré mal Luo Binghe s hromadou žien, spadli na neho. A tak naši dvaja hrdinovia riešia svoj love-hate relationship a tiež zvraty a prekvapenia, ktoré im osud prináša.

 
Celý príspevok